Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις»

Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις»

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις»

bet365

Ανακοίνωση πάνω στην απόφαση του Μέσι να ταξιδέψει στο MLS εξέδωσε η Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο πρόεδρος Λαπόρτα κατανόησε και σεβάστηκε την επιλογή του Αργεντινού.

Στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση των Αμερικανών και έριξε... άκυρο στον αδιανόητο πλούτο της Σαουδικής Αραβίας.

Αν και πρώτος στόχος του ήταν η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών αλλά και η γενικότερη έλλειψη διαφάνειας από πλευράς Μπλαουγκράνα οδήγησε τον Μέσι στην απόφαση να επιλέξει ως επόμενο προορισμό του τις ΗΠΑ.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα έστειλε τις ευχές της στον Αργεντινό μέσα από σχετική ανακοίνωση, η οποία πρόσθετε πως ο Τζοάν Λαπόρτα κατανόησε την απόφαση του προσεχώς 36χρονου να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις.

«Τη Δευτέρα, στις 5 Ιουλίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, μετέφερε στον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, την απόφαση του παίκτη να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση που παρουσιάστηκε από τη Μπάρτσα ως απάντηση στη θέληση τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά τα ατζουλγκράνα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατανόησε και σεβάστηκε την απόφαση που πήρε ο Μέσι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις και πιο μακριά από την προσοχή και την πίεση στην οποία έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Τζοάν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν για να προωθήσουν έναν μεγάλο φόρο τιμής από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα σε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν, είναι και θα είναι αγαπητός πάντα από τη Barça» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα