Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει άμεσα τον Χάβερτς!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει άμεσα τον Χάβερτς!

bet365

Σύμφωνα με την Bild τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κάι Χάβερτς από την Τσέλσι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει «καυτά» για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η Βασίλισσα έχει ολοκληρώσει το μεγάλο «deal» για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ και μέσα σε 24 ώρες ανακοίνωσε τις αποχωρήσεις των Μαριάνο Ντίας, Μάρκο Ασένσιο, Εντέν Αζάρ και εσχάτως του αρχηγού, Καρίμ Μπενζεμά.

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με την Bild η επόμενη μεταγραφή που θα κλείσει και μάλιστα άμεσα είναι αυτή του Κάι Χάβερτς! Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός αρέσει τόσο στη διοίκηση, όσο και στον Κάρλο Αντσελότι και η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει τα επόμενα 24ωρα.

Ο 23χρονος τελείωσε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της κάκιστης Τσέλσι, έχοντας εννέα γκολ (όσα και ο Στέρλινγκ) και μια ασίστ σε 47 εμφανίσεις. Οι Λονδρέζοι τον αγόρασαν το 2020 αντί 80 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και μέτρησε 32 γκολ και 15 ασίστ σε 139 συμμετοχές. Με τους Μπλε σήκωσε Champions League, με δικό του γκολ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και UEFA Super Cup.

H Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει για τέσσερις προσθήκες επιθετικών και μετά από τον κλεισμένο Χοσέλου έρχεται η σειρά του Γερμανού. Ψηλά στη λίστα για το «9» βρίσκεται πάντα η ακριβή περίπτωση του Χάρι Κέιν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα