Μπενζεμά: «Το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα...»

Μπενζεμά: «Το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα...»

Benzema

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε δηλώσεις του κατά τη βράβευση του από τη Marca δεν επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Καρίμ Μπενζεμά «έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Σαουδική Αραβία. Ο Γάλλος σταρ κατά την βράβευση του από τη Marca ως «θρύλος» ρωτήθηκε για το μέλλον του και τόνισε πως προς το παρόν είναι παίκτης της Βασίλισσας και πως «το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα».

Θυμίζουμε πως μέσα στην ημέρα (1/6) ο 35χρονος αρχηγός των Μερένγκες είχε κάνει repost αποχαιρετιστήρια ανάρτηση, όμως τελικά δεν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Ρεάλ. Τουλάχιστον όχι ακόμα...

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Όταν υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο, ήμουν παιδί, 21 ετών. Σκεφτόμουν να απολαύσω και να κερδίσω τρόπαια και στο τέλος, βλέπω ότι έχω κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Νομίζω ότι η μέρα που ήρθε στο σπίτι μου ο Φλορεντίνο για να υπογράψω είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Τον ρώτησα αν ήταν αυτός που είχε πάρει τον Ζιντάν ή τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. τα είδωλά μου.

To πρώτο μου γκολ με τη Ρεάλ είναι το αγαπημένο μου. Αγαπημένη μου αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα. Το πρότυπο μου είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο αλλά δεν μπορώ να τον αντιγράψω.

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για το μέλλον μου, το ίντερνετ μιλάει. Αλλά το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα