Μπενζεμά: Αποφάσισε οριστικά να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπενζεμά: Αποφάσισε οριστικά να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπενζεμά: Αποφάσισε οριστικά να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και θα αποδεχθεί την «τρελή» πρόταση των Σαουδαράβων!

Ο Καρίμ Μπενζεμά έπειτα από 14 χρόνια αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως είχε γίνει γνωστός ο Γάλλος σέντερ φορ σκεφτόταν να αποδεχθεί την τρελή πρόταση των Σαουδαράβων και πλέον η απόφαση του είναι οριστική και την έχει επικοινωνήσει ήδη στους Μερένγκες, οι οποίοι σεβάστηκαν την απόφαση του αρχηγού τους.

Παρά τις προσπάθειες του Φλορεντίνο Πέρεθ ο 35χρονος επιθετικός θα γίνει παίκτης της Αλ Ιτιχάντ και θα υπογράψει συμβόλαιο επιπέδου... Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μπενζεμά θα πάρει 200 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια και θα κρατήσει τα δικαιώματα της εικόνας του. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του εντός της ημέρας (1/6).

Ο Μπενζεμά έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2009 και μέχρι σήμερα μετράει 647 εμφανίσεις, 353 γκολ και 165 ασίστ. Έχει σηκώσει με τη Ρεάλ πέντε Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα πρωταθλήματα, άλλα τόσα Super Cup Ευρώπης, τρία Κύπελλα και ισάριθμα εγχώρια Super Cup. Την τρέχουσα σεζόν έχει 30 γκολ και έξι ασίστ σε 42 συμμετοχές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα