Μέσι: Στη Μπαρτσελόνα μέσω... Ίντερ Μαϊάμι!

Μέσι: Στη Μπαρτσελόνα μέσω... Ίντερ Μαϊάμι!

Ο Μέσι καλείται να δεχτεί μείωση 400% από τον προηγούμενο μισθό του στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να συνεργάζεται με την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ ώστε ο Λιονέλ Μέσι να φορέσει και πάλι τη μπλαουγκράνα φανέλα!

Τη στιγμή που η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου (1,2 δισ. ευρώ), η Μπαρτσελόνα βάζει κάθε πιθανό και απίθανο μέσο ώστε να ντύσει και πάλι στα μπλαουγκράνα τον Αργεντινό σούπερ σταρ!

Με τόσα λεφτά, κάποιος, δεν θα το σκεφτόταν καν και θα ήταν ήδη με το στιλό στο χέρι για να υπογράψει αυτό το «χρυσό» συμβόλαιο. Ο Μέσι, πάντως, μάλλον δείχνει να το σκέφτεται και πως αυτό που επιθυμεί είναι να γυρίσει στην ομάδα του. Στη Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου ξεκίνησε να χτίζει το μύθο του και να γίνεται ο - για πολλούς - κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Equipe, Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι είναι σε στενή συνεργασία ώστε ο Λίο να γίνει και πάλι κάτοικος Βαρκελώνης. Στη συμφωνία των δύο συλλόγων προβλέπεται η υπογραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι και στη συνέχεια ο 18μηνος δανεισμός του στη Μπάρτσα. Μετά το πέρας αυτής της διάρκειας, ο Μέσι θα πήγαινε στο MLS για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Μ' αυτόν τον τρόπο, ο Μέσι θα συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο ως το Κόπα Αμέρικα του 2024. Πιστεύεται, δε, ότι η Μπαρτσελόνα αποτελεί πάντα τη νούμερο ένα επιλογή του Αργεντινού, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί. Ωστόσο, το μοναδικό εμπόδιο είναι η κακή οικονομική κατάσταση των Καταλανών. Ακόμα και το ότι ξεφορτώθηκαν τους μισθούς των Τζόρντι Αλμπα και Μπουσκέτς δεν κάνει καλύτερη την κατάσταση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα