Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο: Σύνθημα «πρεζάκια και τσιγγάνοι» στο Μπερναμπέου, από τους οπαδούς της Ράγιο για τους εαυτούς τους (vid)

Newsroom
rayo_vallecano

bet365

Το για χρόνια ειρωνικό σύνθημα για τους οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο που πλέον τραγουδούν οι ίδιοι υπερήφανα παρεξένεψε τους φίλους της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

«Vallecanos, junkies και gypsies». Περισσότεροι από ένας έμειναν έκπληκτοι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» όταν άκουσαν αυτό το σύνθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ήταν στο 25ο λεπτό του αγώνα και το τραγούδι ακούστηκε από τις κερκίδες των φιλοξενούμενων και όχι ως πιθανή προσβολή από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης προς τους οπαδούς της Ράγιο.

Οι φίλοι της ομάδας απ' το Βαγιέκας συνήθως τραγουδούν αυτό το σύνθημα κάθε φορά που η ομάδα της παίζει εκτός έδρας και το έχουν κάνει και σε πρόσφατες στιγμές χαράς, όπως εκείνη την ιστορική παραμονή το 2011/2012, όταν η ομάδα σώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Γρανάδα, ή την ημέρα της τελευταίας ανόδου στο Montilivi πριν από δύο χρόνια.

Το κάνουν πάντα με σαρκαστική διάθεση, συνηθισμένοι να το ακούν στο παρελθόν από άλλους οπαδούς. Παρά το γεγονός ότι σε άλλα γήπεδα χρησιμοποιείται ακόμα συνήθως εναντίον τους, αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι και δεν τραγουδήθηκε από κανέναν τομέα των φιλάθλων της Ρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα