Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-5: Back to back τρίποντο με «πεντάρα»

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-5: Back to back τρίποντο με «πεντάρα»

bet365

H Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη La Liga, καθώς επικράτησε στην έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ με 5-2. Επιστροφή στις νίκες για την Εσπανιόλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την «τριάρα» επί της Μαγιόρκα πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη La Liga. Οι Ροχιμπλάνκος ήταν κατά κράτος ανώτεροι στην έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, την οποία συνέτριψαν με 5-2. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι στην 3η θέση με 66 βαθμούς, στο -2 από την Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 20'΄με τον Μολίνα, στο 24' ο Γκριέζμαν έδωσε ασίστ στον Χιμένες και στο 38' ο Γάλλος δημιούργησε και το γκολ του Μοράτα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 42' με τον Λάριν και στο 74' ο Εσκουντέρο έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 86' ο Φερνάντες έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της Βαγιαδολίδ και στο 90+3' ο Ντεπάι διαμόρφωσε το 5-2.

Επιστροφή στα τρίποντα για την Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ μετά από οκτώ αγωνιστικές με επτά ήττες και μια ισοπαλία, επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Χετάφε. Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και στο 37' ο Αλένα έκανε πέναλτι. Ο Χοσελού ευστόχησε και πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς και βρίσκονται αμφότερες στην επικίνδυνη ζώνη.

Βαθμολογία:

laligatable

 

LA LIGA Τελευταία Νέα