Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα 3-1: Ξέσπασε με τριάρα και ανατροπή

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα 3-1: Ξέσπασε με τριάρα και ανατροπή

bet365

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ατλέτικο αντέδρασε μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα και έφερε τούμπα το ματς κόντρα στη Μαγιόρκα, επικρατώντας 3-1 για να πλησιάσει ξανά τη Ρεάλ στο -2.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» πέρασε οριστικά στο παρελθόν για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε που επικράτησε 3-1 με ανατροπή επί της Μαγιόρκα κι έκλεισε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ στους δυο βαθμούς. Οι Νησιώτες πάντως φρόντισαν να βάλουν δύσκολα στους Κολτσονέρος και τους αιφνιδίασαν στο 20΄όταν πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Νάστασιτς. Δευτερόλεπτα ωστόσο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο Ντε Πολ έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να αντεπιτεθεί. Έτσι κι έγινε με την τρομερή κεφαλιά του Μοράτα στο 47΄να ανατρέπει το σκορ, προτού ο Καράσκο βάλει τη σφραγίδα του (77΄) για το τελικό 3-1.

Διπλό παραμονής για την Αλμερία στη Μαδρίτη

Τρίποντο σωτηρίας πανηγύρισε η Αλμερία στην έδρα της Χετάφε, η οποία επικράτησε 2-1 και αποσπάστηκε στο +3 από την επικίδυνη ζώνη. Τα δυο γκολ του Σουάρες σε 7΄και 58΄έχτισαν τις βάσεις νίκης για τους φιλοξενούμενους, με την αποβολή του Ντζένε ενδιάμεσα (45΄) να διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο τους. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαδριλένοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Μαγιοράλ (71΄), παραμένοντας έτσι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα