Ατλέτικο Μαδρίτης, Θερέθο: «Ο Τσάβι παραπονέθηκε για τον ήλιο; Έπρεπε να βάλουν ομπρέλες»

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης, Θερέθο: «Ο Τσάβι παραπονέθηκε για τον ήλιο; Έπρεπε να βάλουν ομπρέλες»

bet365

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, απάντησε στα παράπονα του Τσάβι για τον δυνατό ήλιο μετά το παιχνίδι στο «Αλφόνσο Πέρεθ».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετράται με την Μπαρτσελόνα στην καλύτερη στιγμή της σεζόν. Οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι έχουν έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν μια Μπάρτσα που προέρχεται από μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο πρόεδρος της Ατλέτι, Ενρίκε Θερέθο, απάντησε σε δηλώσεις του στα.... παράπονα του Τσάβι για τα παιχνίδια με δυνατό ήλιο μετά την επίσκεψη στο «Alfonso Pérez» στις τέσσερις το απόγευμα. Την Κυριακή (23/04) η Ατλέτικο παίζει με την Μπάρτσα στις 4 (ώρα Ισπανίας) το απόγευμα στο «Καμπ Νου». Σας ενοχλεί ο ήλιος για να παίξετε όπως ο Τσάβι; ήταν η ερώτηση που του τέθηκε και απάντησε: «Ο ήλιος είναι υπέροχος. Θα έπρεπε να είχαν βάλει ομπρέλες στον αγωνιστικό χώρο». Σχετικά με το πώς βλέπει την ομάδα του τη δεδομένη στιγμή ανέφερε: «Όλες οι ομάδες υποφέρουν πάντα από αγωνιστική πτώση. Μας έπιασε στην αρχή της σεζόν, αλλά τώρα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Δεύτερη θέση; Προς το παρόν, πάμε για αυτό. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση. Βλέπουμε τη δεύτερη θέση ως εφικτή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα