Μόντριτς: Προσφορά 50 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία

Μόντριτς: Προσφορά 50 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία

Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ο Λούκα Μόντριτς έχει δεχθεί πρόταση από την Σαουδική Αραβία ύψους 50 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Η ισπανική «AS» αποκάλυψε πως ο Λούκα Μόντριτς μπορεί να θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική προσφορά από την Σαουδική Αραβία, που θα του αποφέρει 50 εκατ. ευρώ καθαρά σε δύο χρόνια.

Δεν έχει ακόμη κάτσει να μιλήσει με τον GM των Μαδριλένων, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ. Σίγουρα δεν πρόκειται να φτάσουν τα νούμερα των Αράβων, όμως η «βασίλισσα» έχει να του προσφέρει άλλα πράγματα. Για παράδειγμα το επόμενο καλοκαίρι, όχι αυτό που έρχεται, είναι το Euro του 2024 και ο Λούκα Μόντριτς θα ήθελε να βρεθεί εκεί με την Κροατία, κάτι που δεν θα είναι σίγουρο πως θα συμβεί αν πάει στην χώρα της Άπω Ανατολής ή ακόμα και να συμβεί μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και επειδή πιθανότατα θα είναι η τελευταία του παράσταση με την εθνική ομάδα της χώρας του, θέλει να είναι όσο πιο αξιομνημόνευτη γίνεται.

Η αλήθεια είναι πως η παραμονή του 37χρονου Κροάτη μέσου στην εθνική του ομάδα και η τόσο ενεργή «εμπλοκή» του δεν είναι κάτι που βλέπω με καλό μάτι στην Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της ηλικίας του, ωστόσο εκείνος συνεχίζεται να διατηρείται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο παρ' ότι τα χρόνια παιρνούν και τα παιχνίδια αυξάνονται. Ακόμη και φέτος που άργησε να πάρει μπρος μετά την διακοπή, όταν αυτό συνέβη έγινε και πάλι από τις «κολώνες» της ομάδας.

Ο 37χρονος Κροάτης μέσος αποτελεί και φέτος βασικός στέλεχος της «Βασίλισσας» έχοντας πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές στις οποίες έχει σκοράρει έξι τέρματα κι έχει δώσει έξι ασίστ σε περίπου 2.700 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα