Μπουσκέτς: Πιστεύει ότι ο Μέσι θα επιστρέψει και σκέφτεται να μείνει στη Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι με τον Μπουσκέτς

bet365

Το μέλλον του Σέρχιο Μπουσκέτς συνδέεται μ' αυτό του Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Ισπανός είναι πεπεισμένος ότι ο Πούλγκα θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. 

Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανη η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι. Αυτό το καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν και εμφανίζεται πρόθυμος να αποχωρήσει ύστερα από δύο σεζόν στην Πόλη του Φωτός.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, δε, είναι πεπεισμένος ότι ο σούπερ σταρ κι άλλοτε ηγέτης της Μπάρτσα θα επιστρέψει σπίτι του. Αυτό βέβαια για να γίνει θα πρέπει να... πέσει στις απαιτήσεις του και να δεχτεί αμοιβές που θα βρίσκουν σύμφωνες τις απαιτήσεις των διοικούντων της La Liga.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φερνάντο Πόλο της Mundo Deportivo, ο Μπουσκέτς έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τους Καταλανούς την οποία δεν έχει δεχτεί αλλά ούτε και απορρίψει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος θέλει να παίξει στο πλευρό του Μέσι όπου να 'ναι. Δηλαδή, είτε στη Μπαρτσελόνα είτε στο MLS είτε ακόμα και στη Σαουδική Αραβία.

Αν, λοιπόν, ο Μέσι αποφασίσει να επιστρέψει στη Μπάρτσα για τον... τελευταίο χορό, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη κι η παραμονή του Μπουσκέτς, ο οποίος θα πει «ναι» στο νέο συμβόλαιο παραμερίζοντας τα χρήματα, καθώς αυτά που του προσφέρονται είναι πολύ λίγα σε σχέση μ' αυτά που λαμβάνει σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα