Ποτσετίνο: Περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για... τηλεφώνημα της Ρεάλ

Ποτσετίνο: Περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για... τηλεφώνημα της Ρεάλ

Ποτσετίνο: Περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για... τηλεφώνημα της Ρεάλ

bet365

Αποφασισμένος να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ευελπιστεί σε τηλεφώνημα των Μερένγκες στο τέλος της σεζόν.

Οι διακοπές του Μουρίτσιο Ποτσετίνο συνεχίζονται μετά και την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό προπονητή να παραμένει ελεύθερος από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Και με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι να παραμένει αβέβαιο στον πάγκο της Ρεάλ, οι Μαδριλένοι τον έχουν ψηλά στη λίστα τους σε περίπτωση που τελικά αποφασίσουν μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Την ίδια στιγμή ο πρώην προπονητής της Τότεναμ δείχνει πρόθυμος να απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του προκειμένου να δώσει χρόνο στη Βασίλισσα μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Sky Sports», το οποίο τονίζει πως ο Ποτσετίνο περιμένει τηλεφώνημα από τη Μαδρίτη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και είναι αποφασισμένος να κάνει υπομονή για τους επόμενους μήνες.

Ο πρώην τεχνικός της Παρί πάντως δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι, μιας και η Ρεάλ εξετάζει επίσης τις περιπτώσεις των Νάγκελσμαν, Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα