Λαπόρτα: «Ο Μέσι γνωρίζει ότι οι πόρτες της Μπάρτσα είναι ανοικτές για εκείνον»

Νίκος Κικίδης
Λαπόρτα: «Ο Μέσι γνωρίζει ότι οι πόρτες της Μπάρτσα είναι ανοικτές για εκείνον»

bet365

Το φλερτ μεταξύ Μέσι και Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, να ξεκαθαρίζει πως οι πόρτες επιστροφής θα είναι πάντα ορθάνοιχτες για τον Αργεντινό.

Όλο και πιο πυκνός γίνεται ο.... καπνός από τη «φωτιά» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και την ενδεχόμενη επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Εκεί όπου όλα έδειχναν άλλωστε πως η υπόθεση ανανέωσης του Αργεντινού με την Παρί είχε τελειώσει, ο σπόρος της αμφιβολίας φυτεύτηκε στο μυαλό του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που πρόσωπα με... πληροφορίες δεν διστάζουν να συνδέσουν ξανά το όνομα του 35χρονου με το κλαμπ με της καρδιάς του. Πρώτος ήταν ο Αγκουέρο που έκανε λόγο για 50-50 πιθανότητες επιστροφής και σειρά πλέον πήρε ο Τζοάν Λαπόρτα!

Μιλώντας στο κανάλι στο youtube «The business and money behind sports», ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε μεταξύ άλλων πως οι πόρτες της ομάδας είναι ανοικτές για τον Μέσι, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά!

«Πρέπει να βρω ένα τρόπο να βελτιώσω την τρέχουσα σχέση του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, αλλά ξέρει ότι οι πόρτες της ομάδας είναι ανοιχτές. Ο Λίο ξέρει ότι τον έχουμε στην καρδιά μας, είναι μέρος του εμβλήματος».

Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει: «Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά που λέω. Ο Μέσι είναι παίκτης της Παρί και πρέπει να δείξω σεβασμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα