Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Απαράδεκτα συνθήματα κατά του Βινίσιους στο «Καμπ Νου» (vid)

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Απαράδεκτα συνθήματα κατά του Βινίσιους στο «Καμπ Νου» (vid)
Στο στόχαστρο των οπαδών, αυτή τη φορά της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε ξανά ο Βινίσιους Τζούνιορ, με υποστηρικτές των Καταλανών να φωνάζουν απαράδεκτα συνθήματα εναντίον του στο Clásico.

Ρατσιστική επίθεση υπέστη ξανά ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ.

Στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, οι κερκίδες του «Καμπ Νου», τραγούδησαν το αχαρακτήριστικο: «Βινίσιους, πέθανε», ενώ οι εικόνες που κατέγραψε η Movistar Plus δείχνουν επίσης ότι σε μια φάση, όταν ο νεαρός επιθετικός πλησίασε την κερκίδα, ένας οπαδός φώναξε: «Μαϊμού, π@#$%* γιε».

Ο Βινίσιους είναι ένας από τους παίκτες που προσελκύει τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας και μέρος των οπαδών της Μπαρτσελόνα φώναζε εναντίον του για μεγάλο μέρος του αγώνα... μετά από μια αμφιλεγόμενη φάση στην οποία ο Βίνι δεν είχε καν συμμετοχή. Ωστόσο τα γιουχαρίσματα δεν έχουν καμία σχέση με τις ρατσιστικές κραυγές που ακολούθησαν.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος δέχεται χυδαίες ύβρεις στο «Καμπ Νου». Στις 24 Οκτωβρίου 2021, σε αγώνα της La Liga που έληξε με νίκη της «βασίλισσας» με 3-1, η La Liga εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι επρόκειτο να καταγγείλει τις ρατσιστικές φωνές εναντίον του στο Clásico.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα