Ρεάλ Σοσιεδάδ - Έλτσε 2-0: Επέστρεψε στις νίκες και παραμένει σε τροχιά... αστεριών

Ιάσονας Θεριός
real_sociedad_win

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικρατώντας της Έλτσε με 2-0 έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από περίπου έναν μήνα και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την είσοδο στην τετράδα, σπουδαίο διπλό και για τη Βιγιαρεάλ, 3-0 την Οσασούνα.

Μπορεί να είχε μείνει μακριά από τις νίκες από τις 13 Φεβρουαρίου, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε εντός έδρας της Έλτσε με 2-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στο Champions League της επόμενης σεζόν, αφού ανέβηκε στην 4η θέση στο +3 από την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως «καθάρισαν» στο δεύτερο μέρος. Στο 47' ο Τακεφούσα Κούμπο εκμεταλλεύτηκε τη φοβερή κάθετη του Νταβίντ Σίλβα και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 90' ο Μπαρεντσέα με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Επιβλητικό «διπλό» για τη Βιγιαρεάλ

Με το πολύτιμο τρίποντο έφυγε από την Παμπλόνα η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Οσασούνα και αύξησε τη διαφορά στην 6η θέση, όντας πλέον στο +5 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Τσουκουέζε στο 14' άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μοράλες με δύο δικά του γκολ στο 85' και τις καθυστερήσεις έβαλε τα... κερασάκια στην τούρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα