Εσπανιόλ - Θέλτα 1-3: Άλωσε την Καταλονία και ελπίζει για Ευρώπη

Newsroom
aspas-celta1

bet365

Σπουδαίο «διπλό» μπόρεσε να πάρει η Θέλτα, η οποία επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Εσπανιόλ και διατηρεί το δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό της εντός της μάχης για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, στο 1-1 έμειναν Αλμερία και Κάντιθ.

Πολύτιμη και εμφατική νίκη μπόρεσε να πάρει η Θέλτα, η οποία με το 3-1 στην έδρα της Εσπανιόλ ανέβηκε στη 10η θέση και τους 34 βαθμούς μόλις τέσσερις μακριά από την 6η Βιγιαρεάλ και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το νέο «διαμαντάκι» της ομάδας από το Βίγκο, ο Γκαμπριέλ Βέιγκα άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό νικώντας τον Πατσέκο με φοβερό τελείωμα. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Άσπας από την άσπρη βούλα χαλύβδωσε το προβάδισμα ενώ στο 82' ο Πέρεθ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 87' με τον Γκραγκέρα.

Λυτρώθηκε στο τέλος η Αλμερία

Αλμερία και Κάντιθ αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στο 1-1. Ο Μαρτί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 49ο λεπτό, όμως την τελευταία στιγμή ο Μελέρο «έκλεψε» τον βαθμό. Κι αυτό γιατί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ισπανός σκόραρε από την άσπρη βούλα και λύτρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοβαθμούν στη 19η θέση με Χετάφε και Βαλένθια. Στη 14η συνεχίζει η Κάντιθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα