Αζάρ: «Δεν μιλάμε με τον Αντσελότι, αξίζω λιγότερο στα μάτια του»

Αζάρ: «Δεν μιλάμε με τον Αντσελότι, αξίζω λιγότερο στα μάτια του»

Ψυχρή η σχέση ανάμεσα σε Εντέν Αζάρ και Κάρλο Αντσελότι

bet365

Ο Εντέν Αζάρ έριξε «φως» στη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε πως οι δυο τους έχουν σταματήσει να μιλάνε, υποστηρίζοντας ότι ο Ιταλός τεχνικός τον εκτιμά λιγότερο από άλλους παίκτες των Μερένγκες.

Η παρουσία του Εντέν Αζάρ στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένη για άλλη μια χρονιά. Ο Βέλγος εξτρέμ βλέπει τους αγώνες με το σταγονόμετρο κι όπως η αγωνιστική του φόρμα τα τελευταία χρόνια, έτσι και η επικοινωνία του με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, βρίσκεται στα «τάρταρα»!

Σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Αζάρ αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πώς βιώνει την τρέχουσα κατάσταση απραξίας στη Ρεάλ Μαδρίτης και έριξε φως στη σχέση του με τον Ιταλό προπονητή. Δίχως να διστάσει να αναφέρει πως ουσιαστικά οι δυο τους δεν ανταλλάζουν καν κουβέντα!

Ο άλλοτε σταρ της Τσέλσι και της εθνικής Βελγίου δικαιολόγησε αυτή την πραγματικότητα λέγοντας πως ο «Καρλέτο» ίσως τον εκτιμά λιγότερο από άλλους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για τη δυσαρέσκεια που επικρατεί προς το πρόσωπό του από τους φίλους της Βασίλισσας, κάτι που δεν τον αποτρέπει όμως από το να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον σύλλογο που λήγει το καλοκαίρι του 2024!

«Μου λείπει να παίζω, να βρίσκομαι στο χορτάρι και να νιώθω σημαντικός. Όταν νιώθεις σημαντικός, έχεις την αυτοπεποίθηση, έχεις του φιλάθλους στο πλευρό σου και όλα είναι ευκολότερα. Θέλω να το απολαμβάνω. Οι προπονήσεις είναι μια χαρά, αλλά αυτό που κρατάει ζωντανή τη σπίθα στους παίκτες είναι τα ματς. Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω και ο προπονητής να συνεχίσει να με υπολογίζει. Ελπίζω. Θα δείξει αν θα μου δοθεί χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν. Η εξήγηση που δεν παίζω; Ότι ορισμένοι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ καλά, ότι η ομάδα νικάει και ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ίσως στα μάτια του αξίζω λιγότερο από άλλους. Ρωτήστε εκείνον καλύτερα.

«Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μιλάμε ο ένας στον άλλον, γιατί δεν μιλάμε. Επιμένω όμως ότι υπάρχει σεβασμός, ακόμα κι αν δεν με χρησιμοποιεί. Πρέπει να έχω σεβασμό απέναντι του, για αυτά που εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο και για όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του»

«Θα ήθελα να μείνω. Καταλαβαίνω τις αμφιβολίες γύρω από το όνομά μου, αλλά από την πλευρά μου εγώ θα συνεχίσω στη Ρεάλ και την επόμενη χρονιά»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα