Τζιρόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση με Μοράτα στο 90+4΄

Newsroom
Ο Μοράτα σκοράρει για την Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Διπλό στα... χασομέρια για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με γκολ του Μοράτα στο 90+4΄λύγισε με 1-0 τη Τζιρόνα και ξέφυγε στο +3 από τη Σοσιεδάδ.

Πρόκειται για μια νίκη - αποθέωση προς τις διδαχές του Σιμεόνε. Μάχη δηλαδή μέχρι τελικής πτώσης και αναζήτηση της ελπίδας εκεί όπου όλα φαίνονται... θαμπά. Όπως ακριβώς δηλαδή στην αναμέτρηση κόντρα στην Τζιρόνα, με την Ατλέτικο να πασχίζει για 90 λεπτά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον Μοράτα ωστόσο να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή και να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις, οι Μαδριλένοι απέδρασαν με το διπλό (1-0) και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της La Liga.

Αν και μπήκαν πολύ πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ευκαιρίες με κύριους εκφραστές του Γκριεζμάν και Ντεπάι, οι Ροχιμπλάνκος δεν μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ και σπατάλησαν ένα κυριαρχικό πρώτο μέρος περιορισμένοι στο μηδέν. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα χειρότερα με την επανέναρξη, καθώς η Τζιρόνα ανέβασε ένταση και δοκίμασε σε αρκετές περιστάσεις την ετοιμότητα του Όμπλακ, ό οποίος ωστόσο ήταν εκεί και να κρατήσει το μηδέν.

Κι αφού οι Καταλανοί δεν κατάφεραν ποτέ να προηγηθούν, η Ατλέτικο βρήκε τον τρόπο να κάνει τη ζημιά. Στο 90+4΄ο Μοράτα πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και τιμώρησε τους γηπεδούχους για να χαρίσει το τρίποντο στους Κολτσονέρος που κατάφεραν στο... παρά ένα να γλιτώσουν τη γκέλα και να ξεφύγουν στο +3 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο, Καράσκο (77΄Σαούλ), Κόκε (81΄Βίτσελ), Λεμάρ (62΄Κορέα), Γιορέντε (62΄Ντε Πολ), Ντεπάι (62΄Μοράτα), Γκριεζμάν

 

LA LIGA Τελευταία Νέα