Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα είναι αθώα, πολλοί θα πρέπει να επανορθώσουν»

Νίκος Κικίδης
Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα είναι αθώα, πολλοί θα πρέπει να επανορθώσουν»

bet365

Ο Τζοάν Λαπόρτα δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση της Ρεάλ να κινηθεί νομικά εναντίον της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, αναρτώντας μήνυμα όλο νόημα στα social media.

Το κοινό μέτωπο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα που είχε δημιουργηθεί με απώτερο σκοπό τη δημιουργία της European Super League φαίνεται να ράγισε οριστικά μετά και την υπόθεση «Νεγκρέιρα».

Παρά την αρχική διστακτικότητα των Μαδριλένων να συμπορευθούν μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της La Liga και να αντιταχθούν κατά των Μπλαουγκράνα, τελικά το έκτακτο Γενικό Συμβούλιο της Κυριακής (12/3) άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως ανακοινώθηκε πλέον η Ρεάλ αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με τον Τζοάν Λαπόρτα από την πλευρά του λίγη ώρα αργότερα να υπερασπίζεται την αθωότητα των Καταλανών με μήνυμα... όλο νόημα για όσους επιτέθηκαν στο σύλλογο.

«Μην ανησυχείτε. Η Μπαρτσελόνα είναι αθώα για όσα κατηγορείται και είναι το θύμα μιας καμπάνιας απέναντι στην τιμή μας στην οποία συμμετέχουν όλοι.

Δεν είναι έκπληξη, θα υπερασπιστούμε τη Μπάρτσα και θα αποδείξουμε την αθωότητα του κλαμπ. Πολλοί θα πρέπει να επανορθώσουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Καταλανών στα social media.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα