Μπαρτσελόνα: Καταγγελία εναντίον παίκτη της για κακοποιητική συμπεριφορά

Μπαρτσελόνα: Καταγγελία εναντίον παίκτη της για κακοποιητική συμπεριφορά

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Καταγγελία εναντίον παίκτη της για κακοποιητική συμπεριφορά
Άνω - κάτω στην Ισπανία με νέα καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά από παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα μια καταγγελία κακοποιητικής συμπεριφοράς, αυτή τη φορά από παίκτη της Μπαρτσελόνα. Η γνωστή influencer, Τατιάνα Κισιέλ μέσω ανάρτησης video στο Tik Tok τόνισε πως κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να αποφύγει έναν από τους παίκτες της Μπάρτσα που κινήθηκε εναντίον της. «Είχαν αλαζονική συμπεριφορά. Όταν φτάσαμε στο πάρτι, μας τόνισαν να αφήσουμε στην είσοδο τα κινητά μας, κάτι που δεν έκανα. Ημασταν, σε ένα κλειστό χώρο χωρίς παράθυρα, μη έχοντας τη δυνατότητα της επικοινωνίας.

Δε τους εμπιστευόμουν καθόλου» τόνισε η γνωστή influencer και πρόσθεσε: «Πηγαίνοντας προς το μπάνιο είδα κάποιον παίκτη να φωνάζει έντονα σε μια κοπέλα. Τότε έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να βιντεοσκοπώ το περιστατικό. Εκείνος το κατάλαβε και με κυνήγησε. Ετσι, κλειδώθηκα στο μπάνιο για να προστατευθώ ενώ εκείνος χτυπούσε με δύναμη την πόρτα. Αναγκάστηκα να σβήσω το video και μόνο τότε με άφησε να φύγω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα