Μάνατζερ Χάαλαντ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

Νίκος Κικίδης
Μάνατζερ Χάαλαντ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

bet365

Κουβέντα για το μέλλον του Χάαλαντ σήκωσαν τα τελευταία λόγια της μάνατζερ του Νορβηγού, Ραφαέλα Πιμέντα, η οποία αποθέωσε τη Ρεάλ την οποία χαρακτήρισε ως όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Κάθε εβδομάδα, κι από ένα (τουλάχιστον) γκολ. Κάθε γκολ και ένα βήμα προς την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βαδίζει προς τις υψηλότερες κορυφές του αθλήματος και συνεχίζει να κάνει... πλάκα στην Αγγλία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας σκοράρει 27 τέρματα σε 24 συμμετοχές στην Premier League.

Και με τον Νορβηγό να συγκλονίζει σε όλα τα επίπεδα, στο Μάντσεστερ τρίβουν τα χέρια τους και παραμένουν ευγνώμονες που ο 22χρονος επέλεξε την Αγγλία για τον επόμενο προορισμό του όταν το καλοκαίρι τον γλυκοκοιτούσε η... μισή Ευρώπη.

Εν καιρώ απόλυτης ευημερίας ωστόσο, η μάνατζερ του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, άναψε εμμέσως φωτιές για το μέλλον του πελάτη της, πλέκοντας το εγκώμιο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αφού εξήγησε την επιλογή του Νορβηγού να πάει στο Μάντσεστερ, αλλά και τη δυναμική της Premier League, η κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Μίνο Ραϊόλα, μίλησε για τη μαγεία των Μερένγκες τους οποίους χαρακτήρισε «ως όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

«Ο Έρλινγκ πήγε στη Σίτι επειδή υπήρχε τέτοια ιστορία της οικογένειάς του με τον σύλλογο. Έχετε δει τις φωτογραφίες του όταν ήταν παιδί με τη φανέλα της Σίτι, οπότε είναι φυσικό να θέλει να ζήσει αυτό που βίωσε ο πατέρας του.

Και φυσικά πάνω από αυτό, πολύ πάνω από αυτό, είναι ότι ήθελε να παίξει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Όταν όμως έχουμε έναν παίκτη, κάνουμε σχέδια. Ακόμα κι αν ο παίκτης είναι 15 ετών. Σχεδιάζουμε την καριέρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά όταν έλεγα σε έναν παίκτη ''θα σε πάω στην Αγγλία'' το πρώτο πράγμα που θα μου απαντούσε ήταν '' τι έκανα λάθος; Γιατί δεν με συμπαθείς;''. Τώρα αν ρωτήσω έναν παίκτη ποιος είναι ο στόχος του θα μου πει την Premier League. Δεν λέει Σίτι, Τσέλσι ή Άρσεναλ, αλλά Premier League.

Αυτό είναι το μέρος για έναν ατζέντη γιατί είναι το πρωτάθλημα που θέλουν να βρίσκονται οι παίκτες. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικό. Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση. Όλοι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Θέλουν να είναι εδώ.

«Αλλά υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάτι που την κάνει όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών. Η Ρεάλ έχει αυτή τη μαγεία, όχι του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, αλλά έχει το Champions League».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα