Τέμπας: «Δεν υπάρχει συνωμοσία της Ρεάλ, η Μπάρτσα μπορεί να είναι θύμα απάτης»

Newsroom
Τέμπας: «Δεν υπάρχει συνωμοσία της Ρεάλ, η Μπάρτσα μπορεί να είναι θύμα απάτης»

bet365

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τον ντόρο γύρω από το νέο... Barcagate, ο πρόεδρος της La Liga υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει πέσει θύμα απάτης!

Θέση πάνω στην υπόθεση ύποπτων πληρωμών της Μπαρτσελόνα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών, Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, την περίοδο 2016-2018, πήρε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας.

Θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, ο Ισπανός τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια συνωμοσία από τη... Μαδρίτη κατά της Μπάρτσα, η οποία σύμφωνα με τα λόγια του θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα απάτης!

«Η Εισαγγελία δεν ερευνά στα τυφλά, είναι η Εφορία που κοινοποιεί κάποια στοιχεία. Δεν είναι θέμα συνωμοσίας. Είναι διαφορετικός ο θόρυβος από τα Μέσα και ότι κάποιοι δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά. Είμαστε αρκετά μεγάλοι ώστε να ξέρουμε ποιος είναι πιο αντικειμενικός. Δεν υπάρχει συνωμοσία από τη Μαδρίτη, είναι αντικειμενικά στοιχεία που ερευνά η Εισαγγελία» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Δεν έχουμε μανία με τη Μπαρτσελόνα, ούτε κατά διάνοια. Η Μπάρτσα μπορεί να έπεσε θύμα απατεώνων. Έχω δει τα πάντα. Έχω δει χειραγωγήσεις, ανθρώπους που έπαιρναν χρήματα από δυο συλλόγους... Είμαστε χρόνια στο χώρο.

Σε εγκληματικό επίπεδο, πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία. Και αν η υπόθεση πάει στο δικαστήριο θα είμαστε εκεί. Αν έχει εμπλακεί η Μπαρτσελόνα, ας πληρώσει τις συνέπειες. Επίσης τα φυσικά πρόσωπα. Ο Νεγκρέιρα για απάτη ή και οι δυο. Δεν θα με ξάφνιαζε έτσι όπως τα βλέπω» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα