Ντάνι Άλβες: Η προκλητική συμπεριφορά μετά το συμβάν με την 23χρονη που δυσκολεύει τη θέση του

Ντάνι Άλβες: Η προκλητική συμπεριφορά μετά το συμβάν με την 23χρονη που δυσκολεύει τη θέση του

bet365

Η συμπεριφορά του Ντάνι Άλβες στο νυχτερινό κλαμπ μετά τον φερόμενο βιασμό της 23χρονης δυσχεραίνει τη θέση του στην υπόθεση, σύμφωνα με το οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Το status quo της υπόθεσης Ντάνι Άλβες δεν έχει αλλάξει εδώ και εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη φυλακή Brians 2 της Καταλονίας εν αναμονή της απόφασης για προσωρινή αποφυλάκιση πριν από τη δίκη κι όλα αυτά την ώρα που αποκαλύπτονται νέες πτυχές της δικογραφίας που σχηματίζεται σε βάρος του.

Αυτή τη φορά, το ισπανικό μέσο «El Periodico» αποκαλύπτει το τι έκανε ο 40χρονος στο διάστημα που ακολούθησε της επαφής του με την 23χρονη στις τουαλέτες του νυχτερινού κλαμπ Sutton, μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Άλβες που τον «καίει» στο βίντεο από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου. Συγκεκριμένα, μετά το τετ-α-τετ με την 23χρονη στις τουαλέτες που κράτησε 16 λεπτά και στη διάρκεια του οποίου κατηγορείται πως τη βίασε, ο Άλβες απεικονίζεται να πηγαίνει ατάραχος στην μπάρα και να παραγγέλνει ατάραχος ένα τελευταίο ποτό, ενώ παράλληλα η 23χρονη βρισκόταν σε κάκιστη συναισθηματική κατάσταση και έκλαιγε απαρηγόρητη ανάμεσα στις φίλες της.

Η εφημερίδα «Vanguardia», μάλιστα, αναφέρει πως ο Άλβες αποχώρησε από το κλαμπ περνώντας δίπλα από την 23χρονη και την παρέα της, αγνοώντας την παντελώς.

Η απάθεια και η αδιαφορία του, παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε στην τέταρτη και τελευταία ως τώρα διαφορετική του κατάθεση ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα, παρουσιάζονται ως στοιχεία που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την υπεράσπιση του πάλαι ποτέ δεξιού οπισθοφύλακα της εθνικής Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα