Ντάνι Άλβες: Αλλάζει ξανά την εκδοχή του και ομολογεί για πρώτη φορά ότι υπήρξε επαφή

Newsroom
Ντάνι Άλβες: Αλλάζει ξανά την εκδοχή του και ομολογεί για πρώτη φορά ότι υπήρξε επαφή

bet365

Ισπανικό Μέσο ανέφερε ότι ο προφυλακιστέος με την κατηγορία του βιασμού Ντάνι Άλβες, άλλαξε πάλι την εκδοχή του για τα γεγονότα μιλώντας για πρώτη φορά για ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου και προφυλακίστηκε χωρίς δικαίωμα εγγύησης, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στο νυχτερινό κέντρο Sutton της Βαρκελώνης τη νύχτα της 30ής Δεκεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα δικηγόρων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ζήτησε την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή -και τον κατ'οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι», αλλά η Εισαγγελία αντιτάχθηκε στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να αφήσει προσωρινά ελεύθερο τον Βραζιλιάνο, θεωρώντας ότι ο κίνδυνος διαφυγής εξακολουθεί να υφίσταται και ότι οι ενδείξεις παραμένουν.

Εντωμεταξύ ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη μεταξύ άλλων, άλλαξε εκ νέου (για τρίτη φορά) την εκδοχή του για τα γεγονότα, κι αναφέρθηκε σε διείσδυση. Την πληροφορία φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή του Antena 3 «Y Ahora Sonsoles» και αναφέρει συγκεκριμένα πως: «Όλα αυτά υπάρχουν στις εκθέσεις της αστυνομίας και ο ίδιος ο Ντάνι Άλβες τα αναγνώρισε όταν επιβεβαίωσε ότι η σεξουαλική πράξη ολοκληρώθηκε με διείσδυση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα