Αλμερία - Μπέτις 2-3: Μπέτικος για «αστέρια» και στο... κατόπι της Ατλέτικο

Ιάσονας Θεριός
Αλμερία - Μπέτις 2-3: Μπέτικος για «αστέρια» και στο... κατόπι της Ατλέτικο

bet365

Σπουδαίο «διπλό» πήρε η Μπέτις, που έφυγε με το 3-2 από την έδρα της Αλμερία και μπορεί να ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League, ανασαίνοντας για τα καλά πλέον στον σβέρκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ήττες από τη Θέλτα και την Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν για την Μπέτις, η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στην έδρα της Αλμερία και μπαίνει εκ νέου δυναμικά στο κυνήγι της Ατλέτικο Μαδρίτης και της τετράδας, που οδηγεί στην έξοδο στο Champions League. Με το τρίποντο αυτό οι Μπέτικος ανέβηκαν στους 34 βαθμούς, στο -1 από τους 4ους Ροχιμπλάνκος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6' χάρη στον Ρόδρι και παρά την ισοφάριση του Σουάρες, το γκολ του Κανάλες στο 42' τους έστειλε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στην τσέπη. Ο Κόστα ισοφάρισε εκ νέου για τους γηπεδούχους στο 63ο λεπτό, όμως το τέρμα του Γκουαδράδο επτά λεπτά αργότερα έκανε το 3-2. Το σκορ αυτό, παρά την ένταση και τις φάσεις που συνόδευσαν το ματς ως τη λήξη του έμεινε ως τέλος, με τους Βερδιμπλάνκος να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα