Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»

Νίκος Κικίδης
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Τσάβι θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα παρά το προβάδισμα του +5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να... ξεμακραίνει τις τελευταίες εβδομάδες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε βαθμούς με την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση και επέτρεψε στους Μπλαουγκράνα να ξεφύγουν στο +5.

Ακόμα και με την διαφορά των πέντε βαθμών ωστόσο, ο Τσάβι ένιωσε την ανάγκη να αποτινάξει από τους ώμους της ομάδας του τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της La Liga, αρκούμενος στο γεγονός ότι οι Καταλανοί είναι υποψήφιοι πρωταθλητές.

«Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί, είμαστε υποψήφιοι για την κατάκτηση του τροπαίου. Ανταγωνιζόμαστε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο λεπτό ή την τελευταία αγωνιστική.

Βλέπω τη Ρεάλ το ίδιο δυνατή ακόμα κι αν βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Σεβίλλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα