Τσάβι: «Ο Πέδρι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ινιέστα»

Newsroom
Τσάβι: «Ο Πέδρι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ινιέστα»

bet365

O προπονητής της Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι ο Πέδρι είναι «στο ίδιο επίπεδο» με τον θρυλικό μέσο Αντρές Ινιέστα μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νεαρού στη νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες πιστεύει ότι ο νεαρός μέσος της ομάδας Πέδρι είναι «στο επίπεδο του Αντρές Ινιέστα» μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις το βράδυ της Τετάρτης (1/02). Ο Ισπανός διεθνής ήταν καθοριστικός στη νίκη των Καταλανών στη Σεβίλλη, που τους έφερε στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζοντας την εξαιρετική του φόρμα.

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις... συγκρίσεις με τον θρύλο του συλλόγου και διόσκουρό του στα χρόνια της μεγάλης δόξας, Αντρές Ινιέστα, σημειώνοντας ότι ο νεαρός είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά του λείπει-όπως είναι λογικό εφόσον βρίσκεται στην αρχή του ποδοσφαιρικού του ταξιδιού- η διάρκεια.

«Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, έχω δει πολύ λίγους σαν κι αυτόν. Είναι ταλαντούχος, είναι στο επίπεδο του Ινιέστα, αλλά ο Αντρές είχε μια διάρκεια σε αυτό το επίπεδο και παίζει ακόμα. Αν συγκρίνουμε τον Πέδρι με τον Ινιέστα αυτή τη στιγμή, ο Ινιέστα κερδίζει εύκολα γιατί έπαιξε για τόσο καιρό. Για μένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε ποτέ το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο Πέδρι είναι πολύ καλός, έχει παρόμοιο ταλέντο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα