Σεβίλλη - Κάντιθ 1-0: Λύτρωση με Ράκιτιτς και... απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

Newsroom
Σεβίλλη - Κάντιθ 1-0: Λύτρωση με Ράκιτιτς και... απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

bet365

Το πέναλτι - γκολ του Ράκιτιτς στο 89΄αρκούσε στη Σεβίλλη για να λυγίσει την Κάντιθ με 1-0 και να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αποβλήθηκε στο 59΄ο έξαλλος Σαμπάολι.

Κάθε αγώνας και μια ξεχωριστή ευκαιρία για τη Σεβίλλη να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη που είχε την.... ατυχία να γνωρίσει για τα καλά τη φετινή σεζόν! Και με τη νίκη απέναντι στην Κάντιθ κατάφερε να πάρει ανάσα ηρεμίας! Με το πέναλτι γκολ του Ράκιτιτς να τους λυτρώνει στο 89΄, οι Σεβιγιάνοι επικράτησαν 1-0 των φιλοξενούμενων που είχαν μείνει με δέκα παίκτες δυο λεπτά νωρίτερα.

Για ένα ακόμα ματς ωστόσο η Σεβίλλη δεν φάνηκε στα καλά της. Το γκολ του Λαμέλα στις καθυστερήσεις του α΄μέρους θα μπορούσε βέβαια να είχε κάνει ευκολότερο το έργο της ομάδας του Σαμπάολι, όμως το VAR παρενέβη για να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Όλιβερ Τόρες στην αρχή της φάσης.

Κι όσο το προβάδισμα δεν ερχόταν, τα νεύρα άρχισαν να κυριαρχούν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με κορύφωση του ξέσπασμα του Σαμπάολι στο 59΄που οδήγησε στην αποβολή του.

Ακόμα και χωρίς προπονητή στον πάγκο της ωστόσο, η Σεβίλλη κατάφερε να βρει τη λύση. Στο 87΄ ο Αλέχο έκανε παράβαση μέσα στην περιοχή και αποχώρησε για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ράκιτιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι δυο λεπτά αργότερα και να λυτρώνει την ομάδα του.

Μια νίκη ζωτικής σημασίας για τη Σεβίλλη, η οποία ξέφυγε από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και ανέβηκε 14η, με μόλις έναν βαθμό ωστόσο να την χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα