Ρεάλ Μαδρίτης για δηλώσεις Λε Γκρε κατά Ζιντάν: «Ατυχείς οι δηλώσεις του για έναν θρύλο της ομάδας μας»

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης για δηλώσεις Λε Γκρε κατά Ζιντάν: «Ατυχείς οι δηλώσεις του για έναν θρύλο της ομάδας μας»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε κι αυτή με την σειρά της κατά των δηλώσεων του Λε Γκρε για τον Ζιντεντίν Ζιντάν τονίζοντας πως είναι ανεπίτρεπτη ασέβεια προς έναν παίκτη-θρύλο του συλλόγου και από τους πιο αγαπητούς παγκοσμίως.

Μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν η σειρά της «βασίλισσας» να πάρει θέση για τα όσα είπε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε σε βάρος του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησαν να περάσουν έτσι οι κουβέντες του για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μία αναφορά και στο συμβάν με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Οι Μαδριλένοι ανέφεραν πως οι δηλώσεις του ήταν προσβλητικές προς έναν άνθρωπο θρύλο του σπορ, που έχει τιμήσει και την φανέλα της εθνικής ομάδας, και δεν ταιριάζει στον πρόεδρο που αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρό της ενώ επεσήμαναν πως περιμένουν άμεση διόρθωσή τους.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης καταδικάζει τις ατυχείς δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε για τον Ζιντεντίν Ζιντάν, έναν από τους σπουδαιότερους θρύλους όλων των αθλημάτων παγκοσμίως.

Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν έλλειψη σεβασμού σε μία από τις φιγούρες του σπορ που θαυμάζονται περισσότερο σε όλη την υφήλιο και η ομάδα μας περιμένει μία άμεση διόρθωση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με το εθνόσημο της Γαλλίας, μαζί με πολλούς ακόμη τίτλους, αντιπροσωπεύει τις αξίες του σπορ και τις έχει επιδείξει καθ' όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Οι δηλώσες του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας είναι ακατάλληλες για κάποιον που αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο της χώρας κι αυτό δεν τον τιμά, όπως και όσα είχε επίσης πει για τον αρχηγό μας, Καρίμ Μπενζεμά, κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, νικητή του Nations League με την Γαλλία το 2021 και κάτοχο επίσης πέντε Champions League μετάξυ και άλλων τίτλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα