«Equipe»: Το πρωτοσέλιδο κατά του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Λε Γκρε

«Equipe»: Το πρωτοσέλιδο κατά του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Λε Γκρε

«Equipe»: Το πρωτοσέλιδο κατά του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Λε Γκρε

bet365

Οι απαξιωτικές δηλώσεις του Νοέλ Λε Γκρε για τον Ζινεντίν Ζιντάν σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην ποδοσφαιρική Γαλλία και η «Equipe» εξέφρασε την αντίθεσή της με τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, μέσα από «ηχηρό» πρωτοσέλιδο.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Γαλλία αντιτάσσεται στον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, μετά τις τουλάχιστον υποτιμητικές δηλώσεις για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο επί 12 χρόνια επικεφαλής της FFF μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «RMC» και προκάλεσε σάλο αναφερόμενος στον 48χρονο τεχνικό και τις φήμες πρόσληψής του στον πάγκο της εθνικής, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως:

«Ο Ζιντάν μπορεί να πάει όπου θέλει, σε σύλλογο, σε εθνική ομάδα.

Δεν πιστεύω σε αυτόν. Δεν προσπάθησε ποτέ να με προσεγγίσει αλλά αν το έκανε δεν θα του σήκωνα το τηλέφωνο», προκαλώντας άμεσες και μαζικές αντιδράσεις με πρώτη-πρώτη την ανάρτηση του Κιλιάν Μπαπέ που ζήτησε σεβασμό προς τον θρυλικό Ζιζού.

Θέση στο ζήτημα πήρε και η «Equipe», η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας, η οποία τάχθηκε ανοιχτά κατά του Λε Γκρε, τον οποίο και απεικονίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τίτλο «Απαράδεκτος»!

Το πρωτοσέλιδο ενίσχυσε τη γενικότερη κατακραυγή προς τον 81χρονο παράγοντα και τις «φωνές» που ζητούν την αποπομπή του από τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας.

Σχετική ανάρτηση στα social media έκανε και ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού και διεθνής, Τζιμπρίλ Σισέ.

 

Τελευταία Νέα