Αλ Νασρ: «Ζεστό» ενδιαφέρον και για τον Εντέν Αζάρ!

Αλ Νασρ: «Ζεστό» ενδιαφέρον και για τον Εντέν Αζάρ!

Newsroom
Αλ Νασρ: «Ζεστό» ενδιαφέρον και για τον Εντέν Αζάρ!

bet365

Διατεθειμένη να συνεχίσει να προσελκύει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δείχνει η Αλ Νασρ, που σύμφωνα με το Footmercato ενδιαφέρεται και για τον Αζάρ.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει προλάβει ακόμα να αγωνιστεί για την Αλ Νασρ, φαίνεται όμως πως η... όρεξη του σαουδαραβικού συλλόγου έχει «ανοίξει» για τα καλά, όσον αφορά τις μεταγραφές «βόμβες» από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ήδη άλλωστε γνωστό έχει γίνει το ενδιαφέρον της ομάδας για παίκτες όπως οι Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Καντέ!

Στα κιτρινομπλέ όμως δείχνει να θέλει να ντύσει και τον Εντέν Αζάρ! Σύμφωνα με το Footmercato, η Αλ Νασρ θα ήθελε να προσφέρει ένα... παχουλό συμβόλαιο στον Βέλγο, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια ψάχνει τον εαυτό του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 32 του σίγουρα θα μπορούσε να δώσει πράγματα στην ομάδα, ενώ με βάση το ίδιο ρεπορτάζ αποτελεί πόθο του προπονητή, Ρούντι Γκαρσία, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, στη Λιλ. Το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα