Ρεάλ: Ο Πέρεθ «ονειρεύεται» για διάδοχό του στην προεδρία τον Ναδάλ

Ρεάλ: Ο Πέρεθ «ονειρεύεται» για διάδοχό του στην προεδρία τον Ναδάλ

Newsroom
Ρεάλ: Ο Πέρεθ «ονειρεύεται» για διάδοχό του στην προεδρία τον Ναδάλ

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ, θέλει να δει τον Ράφα Ναδάλ να παίρνει την θέση του, όταν αυτός αποχωρήσει.

Το ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι φανατικός υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστό.

Οποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, πηγαίνει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα. Από την άλλη, ο 75χρονος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σκοπεύει να κάτσει και πολλά χρόνια ακόμη στην προεδρία της ομάδας.

Ετσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Ναδάλ να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας, όταν ο ίδιος αποσυρθεί. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ο Ναδάλ το 2019 είχε πει σε συνέντευξή του ότι αν του έλεγε κάποιος να πάρει την ομάδα, θα το δεχόταν με ευχαρίστηση και ο Πέρεθ είχε πει πως «ο Ναδάλ θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης».

Τώρα το σενάριο αυτό «φούντωσε» τα τελευταία 24ωρα στην Μαδρίτη, το οποίο βεβαίως είναι πολύ μακρινό καθώς και ο Πέρεθ δεν θα φύγει σύντομα, ενώ ο Ναδάλ συνεχίζει την καριέρα του στο τένις.

Σαν «πρότζεκτ» ωστόσο, δείχνει αρκετά «ελκυστικό» καθώς ο Ναδάλ θεωρείται ως ο πιο δημοφιλής Ισπανός αθλητής στην ιστορία και στην Μαδρίτη τον λατρεύουν σαν Θεό…

 

LA LIGA Τελευταία Νέα