Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συνεχάρη τον Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συνεχάρη τον Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα!

Newsroom
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συνεχάρη τον Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα!

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν του έστειλε μήνυμα μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά δέχθηκε συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, τους συμπαίκτες του και τους πρώην προπονητές του αφότου αναδείχθηκε νικητής της Χρυσής Μπάλας για πρώτη φορά στην καριέρα του στις 17 Οκτωβρίου στο Théâtre du Châtelet.

Ο Γάλλος επιθετικός της «βασίλισσας» πραγματοποίησε μια ονειρική χρονιά σκοράροντας 44 γκολ σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, κι άφησε τους Σαντιό Μανέ και Κέβιν Ντε Μπρόινε στη 2η και 3η θέση της ψηφοφορίας.

Ανάμεσα στα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε ο Μπενζεμά ήταν το σχόλιο του Ζινεντίν Ζιντάν που τον αποκάλεσε «ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου». Βέβαια ένας πρώην συμπαίκτης του δεν τον... θυμήθηκε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στενά συνδεδεμένος με την καριέρα του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έστειλε κάποιο προσωπικό μήνυμα, ούτε σχολίασε δημοσίως στα social media.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στο Téléfootbroadcast αυτήν την Κυριακή, εάν ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας τον έχει συγχαρεί για την κατάκτηση του βραβείου, ο Γάλλος διεθνής απάντησε: «Όχι, όχι ακόμη».

Ο Μπενζεμά και ο Ρονάλντο απόλαυσαν μια γόνιμη περίοδο εννέα ετών, γεμάτη τρόπαια μαζί ως συμπαίκτες στη Ρεάλ. Αλλά σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του βραβείου της Χρυσής Μπάλας, ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδόξως δεν έχει προσεγγίσει τον παλιό συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα