Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Ιάσονας Θεριός
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

bet365

Σε δηλώσεις που αναμφίβολα θα προκαλέσουν...σάλο προέβη ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αποκλειστική συνέντευξή στη Sun, δηλώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε αλλά και πως δεν τρέφει σεβασμό προς τον Τεν Χαγκ.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο TalkTV και τον Πιρς Μόργκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν... αίσθηση, με τον Πορτογάλο σταρ επί της ουσίας να... βγάζει στη σέντρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο σύλλογος προσπάθησε να με ξεφορτωθεί. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι του club. Ένιωθα ότι δεν με ήθελαν στην ομάδα. Νιώθω προδομένος, μετατράπηκα στο μαύρο πρόβατο» δήλωσε αρχικά.

«Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν μου δείχνεις σεβασμό, δεν θα σου δείξω ποτέ ούτε εγώ» είχε να πει για τον προπονητή του στη Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

«Αν δεν είσαι προπονητής πως θα διαχειριστείς έναν σύλλογο σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά» δήλωσε για τον πρώην τεχνικό των Κόκκινων Διαβόλων, Ραλφ Ράγκνικ.

«Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο πολύ. Πιθανότατα επειδή αυτός έχει τελειώσει την καριέρα του κι εγώ ακόμα παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα πω ότι το κάνει επειδή είμαι πιο ωραίος, κάτι που αληθεύει βέβαια», δήλωσε για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ.

«Δεν υπήρχε ο παραμικρός προγραμματισμός. Δεν διαπίστωσα καμία πρόοδο από όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ. Τίποτα δεν άλλαξε» δήλωσε για την κατάσταση στους Κόκκινους Διαβόλους.

«Όπως είπε και ο Πικάσο: "Για να χτίσεις ξανά κάτι, πρέπει πρώτα να το διαλύσεις". Αν θέλουν να αρχίσουν από εμένα, δεν έχω πρόβλημα. Αγαπάω την ομάδα, τους οπαδούς, είναι πάντα στο πλευρό μου. Γύρισα επειδή άκουσα την καρδιά μου. Αλλά αν ο σύλλογος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικά, πρέπει να αλλάξουν πολλά πολλά πράγματα» είπε στη συνέχεια.

Έκλεισε λέγοντας: «Οι οπαδοί είναι τα πάντα για μένα, αποφάσισα να μιλήσω, γιατί πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να πω τις σκέψεις μου».

Ολόκληρη η συνέντευξη αναμένεται να δημοσιευτεί σε δύο μέρη σε video την Τετάρτη (16/11) και την Πέμπτη (17/11).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα