Μπέτις - Ατλέτικο: Πελεγκρίνι, το πρώτο «θύμα» του Cholismo

Newsroom
Μπέτις - Ατλέτικο: Πελεγκρίνι, το πρώτο «θύμα» του Cholismo

bet365

Ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μπέτις εγκαινίασε τη λίστα με τους 262 προπονητές που έχει αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο, κι ανήκει στο 41% εξ' αυτών που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει κάποιον αγώνα.

Συνολικά 262 είναι οι προπονητές που έχει αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια της ως τώρα παραμονής του στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι όμως θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στο success story του Αργεντινού κόουτς, γιατί όλα ξεκίνησαν από αυτόν.

Στην «εκπνοή» του 2011, 23 Δεκέμβρη, ο Τσόλο υπογράφει το συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος». Την έβδομη ημέρα του Ιανουαρίου του 2012, είναι το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα στο «La Rosaleda». Ο «μηχανικός», τότε στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας, είναι ο πρώτος που θα υποφέρει από το «cholismo», που αντιπροσωπεύει την ένδοξη δεκαετία κατά την οποία ο σύλλογος πήγε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αλμπαθέτε, ομάδα της Segunda, στην κορυφή του πρωταθλήματος και την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μπέτις από εκείνο τον Γενάρη έχει αντιμετωπίσει τον Τσόλο ακόμα επτά φορές, συνολικά οκτώ, και δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει. Συγκεκριμένα, μετά από εκείνο το 0-0 στο «Rosaleda», μετά βίας πέτυχε άλλες δύο ισοπαλίες κόντρα στην Ατλέτι του Αργεντινού, μετρώντας πέντε ήττες.

Ατλέτικο - Μάλαγα 2-1
Ατλέτικο - Μάλαγα 2-1
Μάλαγα - Ατλέτικο 0-0
Ατλέτικο - Ρεάλ Μπέτις 2-0
Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο 1-1
Ατλέτικο - Μπέτις 3-0
Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο 1-3

Βέβαια δεν είναι ο μόνος, καθώς ακόμα 106 συνάδελφοί του βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Αλλιώς, το 41% ​​όσων προσπάθησαν να λύσουν τον «γρίφο». Ο Πέπε Μπορντάλας και ο Σέρχιο Γκονζάλες είναι αυτοί που τις περισσότερες φορές (10) προσπάθησαν να λυγίσουν τον Σιμεόνε χωρίς επιτυχία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα