Βαλένθια - Έλτσε 2-2: Ο «Matador» Καβάνι δεν αρκούσε στις Νυχτερίδες

Newsroom
Βαλένθια - Έλτσε 2-2: Ο «Matador» Καβάνι δεν αρκούσε στις Νυχτερίδες

bet365

Ο Καβάνι ήταν και πάλι... matador με δυο γκολ, όμως από μόνος του δεν αρκούσε για να δωρίσει τη νίκη στη Βαλένθια που έμεινε στο 2-2 με την Έλτσε και συνάμα εκτός της πρώτης εξάδας.

Ο Καβάνι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε αρκετός. Παρά τα πρώτα δυο γκολ που σημείωσε στην Ισπανία, η Βαλένθια απέτυχε να νικήσει την ουραγό Έλτσε στο «Μεστάγια» και περιορίστηκε στο τελικό 2-2 που την κράτησε στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Εκείνοι πάντως που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 29΄ο Μιλά ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στο 41΄ο Καβάνι απάντησε για τη Βαλένθια από το ίδιο σημείο ανοίγοντας λογαριασμό με τις Νυχτερίδες, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέτρεψε το σκορ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η Έλτσε ωστόσο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και έφτασε στην ισοφάριση, με τον Μιλά να χτυπά και πάλι για το 2-2 που έμεινε έως το τέλος.

Ισόπαλες Χιρόνα και Κάντιθ σε ματς γεμάτο συγκινήσεις

Χιρόνα και Κάντιθ αλληλοεξοντώθηκαν και ήρθαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στο 46' να ανοίξουν το σκορ χάρη στο σουτ του Φερνάντεζ μέσα από την περιοχή. Η Χιρόνα όμως από εκεί και πέρα πίεσε πολύ, ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 74' είδε το αυτογκολ του Κάλα να ακυρώνεται εξαιτίας επιθετικού φάουλ που είχε προηγηθεί στη φάση ενώ στο 90' το τέρμα του Καστεγιάνος δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90+12' με τον Στουάνι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και να χαρίζει στην ομάδα του την ισοπαλία. Με τον βαθμό αυτό η Χιρόνα βρέθηκε στη 13η θέση της βαθμολογίας ενώ η Κάντιθ παρέμεινε στη 19η.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα