Ρεάλ Μαδρίτης: Νούμερο 1 στόχος της «βασίλισσας» ο Μπέλινγκχαμ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Νούμερο 1 στόχος της «βασίλισσας» ο Μπέλινγκχαμ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει το έδαφος για κρούση στον Τζουντ Μέλινγκχαμ σύμφωνα με την «Marca».

Μετά τους Καμαβινγκά και Τσουαμενί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει «λοκάρει» στον επόμενο στόχο που είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ένας ποδοσφαιριστής ικανός να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Στο Βαλντεμπέμπας πείθονται όλο και περισσότερο ότι ο νεαρός Άγγλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο παίκτης που χρειάζονται. Το επόμενο καλοκαίρι η τιμή του θα «αγγίζει» περίπου τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μπορεί να αντέξει οικονομικά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, αλλά τώρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη περάσει στη φάση της συζήτησης για τους αριθμούς, υφαίνοντας ένα δίχτυ που περιβάλλει και πείθει τον στόχο.

Ο Μπέλινγκχαμ σε ηλικία μόλις 19 ετών δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο και το κάνει φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού μιας ομάδας όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος ρίσκαρε τα πάντα αφήνοντας πίσω του την Premier για να γίνει ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα που διευκολύνει την ενσωμάτωση νέων στη δυναμική της πρώτης ομάδας και που ξέρει να ανοίγει την πόρτα της εξόδου όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουν ότι είναι απαραίτητο να τροφοδοτήσουν τη ζώνη των μηχανών δημιουργίας του παιχνιδιού και ο Μπέλινγκχαμ μπορεί να συνεισφέρει πολλά από την ποιότητα που έχει παίζοντας σε μία από τις θέσεις των τριών χαφ, έχει ήδη την ικανότητα να αμύνεται, να δίνει ρυθμό και να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτό που είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο στο Βαλντεμπέμπας είναι ότι δεν ψάχνουν αντικαταστάτη για τον Μόντριτς ή τον Κρος, ψάχνουν να φτιάξουν μια άλλη μεσαία γραμμή όπως ήταν αυτή που έφτιαξαν οι Κρόος, Μόντριτς και Κασεμίρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα