Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε 58 τελικές κόντρα σε Σαχτάρ και Οσασούνα, αλλά πέτυχε μόνο 3 γκολ!

Newsroom
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε 58 τελικές κόντρα σε Σαχτάρ και Οσασούνα, αλλά πέτυχε μόνο 3 γκολ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε 36 σουτ κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, 14 εξ' αυτών on target, αλλά σκόραρε μόλις δύο φορές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανησύχησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στη Σαχτάρ (2-1) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Κάθε φορά που οι Ουκρανοί έπαιρναν τη μπάλα ο κόσμος της «βασίλισσας» προσπαθούσε να μπει στην εξίσωση γιουχάροντας δυνατά. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης νικήτρια και τους 3 βαθμούς στο δικό της σακούλι. Η ομάδα του Αντσελότι όμως έδωσε την εντύπωση ότι απέχει πολύ από εκείνη την ομάδα που έδωσε τις περσινές μνημειώδεις μονομαχίες, επίσης στο Champions League, κόντρα σε Τσέλσι, Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν ή Λίβερπουλ.

Τα στατιστικά για το παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ έδειξαν 36 τελικές στα 90 λεπτά. Οι 14 από αυτές, συμπεριλαμβανομένων των δύο γκολ των Ροντρίγκο και Βινίσιους, ήταν εύστοχες, 16 άστοχες και άλλες έξι αναχαιτίστηκαν από αμυντικούς πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Και οι 25 από αυτές τις 36 προσπάθειες για γκολ προήλθαν μέσα από την περιοχή, κάτι που θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει μια συγκεκριμένη αμυντική αδυναμία της Σαχτάρ, επιτρέποντας στους αντίπαλους επιθετικούς να κινηθούν κοντά στα καρέ τους.

Όμως ακόμα κι έτσι, η Ρεάλ δεν μπόρεσε να έχει ένα ήρεμο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο. Ο Βινίσιους ηγήθηκε στην κατάταξη των ευκαιριών με εννέα (τέσσερις από αυτές στο τέρμα) και ο Μπενζεμά, ο οποίος τώρα μετά τον τραυματισμό του, έφτασε τα δύο συνεχόμενα «άσφαιρα» παιχνίδια (κόντρα στην Οσασούνα έχασε ακόμη και πέναλτι) έκανε οκτώ σουτ, τέσσερα on target, όλα τους ανεπιτυχή!

Ο Τόνι Κρόος, δήλωσε στο τέλος του αγώνα πως «υπάρχουν μέρες που η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα» για να συνοψίσει όσα έγιναν στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των 36 σουτ κόντρα στη Σαχτάρ και των 22 κόντρα στην Οσασούνα (μόλις τέσσερα στο στόχο), η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει τρία γκολ σε 58 σουτ στα δύο τελευταία παιχνίδια.

58 ευκαιρίες από τις οποίες μόνο 18 (31%) ήταν on target

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα