Απότομη προσγείωση για Μπέτις, βαθμός από... σπόντα για Βαλένθια

Newsroom
Απότομη προσγείωση για Μπέτις, βαθμός από... σπόντα για Βαλένθια

bet365

«Φρένο» στην νικηφόρα πορεία της Μπέτις έβαλε η Θέλτα, η οποία επικράτησε 1-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Βαθμός στο 90+5΄για τη Βαλένθια κόντρα στην Εσπανιόλ (2-2) με το πιο... ανέλπιστο γκολ!

Το... τρένο της Μπέτις σταμάτησε στη Γαλικία. Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, αφού γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Θέλτα και περιορίστηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που έκρινε τα πάντα πέτυχε ο Βέιγκα μόλις στο 9΄, με την αποβολή του Λουίς Φελίπε στο 20΄να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των Βερδιμπλάνκος. Τελικά η Θέλτα άντεξε έως το τέλος και επέστρεψε με στυλ στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Βαθμός για Βαλένθια σε φινάλε - ροντέο

Νωρίτερα η Βαλένθια κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Εσπανιόλ (2-2), σε ένα συγκλονιστικό δεύτερο μέρος που κορυφώθηκε με το πιο απίστευτο γκολ στο 90+5΄. Την... σπίθα για το ροντέο άναψε ο Παουλίστα που έγραψε το 1-0 για τις Νυχτερίδες, με τους Καταλανούς ωστόσο να φέρνουν τα πάνω - κάτω μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα. Αρχικά στο 56΄ο Χοσέλου ισοφάρισε με όμορφο σουτ, προτού ο Νταρντέρ ολοκληρώσει την ανατροπή στο 83΄.

Η αποβολή του Μάρκος Αντρέ στο 85΄φάνηκε προς στιγμήν να σφραγίζει τη νίκη της Εσπανιόλ, όμως στο 90+2΄ο Μπρέιθγουεϊτ αντίκρισε από την πλευρά του απευθείας κόκκινη και επανέφερε την αριθμητική ισορροπία. Ακόμα κι έτσι ωστόσο η Εσπανιόλ φαινόταν πως δεν θα χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, όμως υπολόγιζε χωρίς τον... Αλβάρο.

Ο τερματοφύλακας των Κααταλανών τα έκανε μαντάρα στο 90+5΄αφού δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας από μια... απομάκρυνση του Τσούμερτ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και να χαρίσει τον πιο ανέλπιστο βαθμό στη Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα