Απότομη προσγείωση για Μπέτις, βαθμός από... σπόντα για Βαλένθια

Newsroom
Απότομη προσγείωση για Μπέτις, βαθμός από... σπόντα για Βαλένθια

bet365

«Φρένο» στην νικηφόρα πορεία της Μπέτις έβαλε η Θέλτα, η οποία επικράτησε 1-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Βαθμός στο 90+5΄για τη Βαλένθια κόντρα στην Εσπανιόλ (2-2) με το πιο... ανέλπιστο γκολ!

Το... τρένο της Μπέτις σταμάτησε στη Γαλικία. Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, αφού γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Θέλτα και περιορίστηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που έκρινε τα πάντα πέτυχε ο Βέιγκα μόλις στο 9΄, με την αποβολή του Λουίς Φελίπε στο 20΄να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των Βερδιμπλάνκος. Τελικά η Θέλτα άντεξε έως το τέλος και επέστρεψε με στυλ στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Βαθμός για Βαλένθια σε φινάλε - ροντέο

Νωρίτερα η Βαλένθια κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Εσπανιόλ (2-2), σε ένα συγκλονιστικό δεύτερο μέρος που κορυφώθηκε με το πιο απίστευτο γκολ στο 90+5΄. Την... σπίθα για το ροντέο άναψε ο Παουλίστα που έγραψε το 1-0 για τις Νυχτερίδες, με τους Καταλανούς ωστόσο να φέρνουν τα πάνω - κάτω μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα. Αρχικά στο 56΄ο Χοσέλου ισοφάρισε με όμορφο σουτ, προτού ο Νταρντέρ ολοκληρώσει την ανατροπή στο 83΄.

Η αποβολή του Μάρκος Αντρέ στο 85΄φάνηκε προς στιγμήν να σφραγίζει τη νίκη της Εσπανιόλ, όμως στο 90+2΄ο Μπρέιθγουεϊτ αντίκρισε από την πλευρά του απευθείας κόκκινη και επανέφερε την αριθμητική ισορροπία. Ακόμα κι έτσι ωστόσο η Εσπανιόλ φαινόταν πως δεν θα χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, όμως υπολόγιζε χωρίς τον... Αλβάρο.

Ο τερματοφύλακας των Κααταλανών τα έκανε μαντάρα στο 90+5΄αφού δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας από μια... απομάκρυνση του Τσούμερτ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και να χαρίσει τον πιο ανέλπιστο βαθμό στη Βαλένθια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα