Πικέ: Ο Σιμεόνε τον θέλει τον Γενάρη στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Newsroom
Πικέ: Ο Σιμεόνε τον θέλει τον Γενάρη στην Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι για τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον θέλει τον Ιανουάριο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ζεράρ Πικέ είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι πως δεν θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα της τρέχουσας σεζόν και μέχρι στιγμής μετράει δυο συμμετοχές και μόλις ένα 90λεπτο σε οκτώ παιχνίδια. Ο αρχηγός των Καταλανών έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να «ψαχτεί» για νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «OK Diario» ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι «θαυμαστής» του 35χρονου κεντρικού αμυντικού και θα τον ήθελε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο «Τσόλο» δεν είναι ευχαριστημένος με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και θεωρεί πως ο πολύπειρος σέντερ μπακ μπορεί να γίνει ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των Ροχιμπλάνκος.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ η περίπτωση του Πικέ έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Φυσικά εκτός από τις συζητήσεις των δυο ομάδων ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα