Ο Μπερνάρντο Σίλβα πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για το 2023

Newsroom
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για το 2023

bet365

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, θα είναι πρώτος στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα το 2023!

Ήταν ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρισκόταν σε... τροχιά Μπαρτσελόνα σχεδόν μέχρι την τελευταία εβδομάδα της αγοράς, αλλά η Μπάρτσα έδωσε προτεραιότητα σε άλλες μεταγραφές και τελικά ο Πορτογάλος μέσος, που αύριο (27/09) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε αγώνα του Nations League, παρέμεινε στο Μάντσεστερ και την Σίτι.

Αλλά ο Τσάβι είναι ξεκάθαρος, ο Πορτογάλος εξακολουθεί να είναι το βασικό του αίτημα για να ενισχύσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν και η Μπάρτσα σίγουρη αυτή τη φορά: Μπερνάρντο, ναι ή ναι. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αναζητά έναν ώριμο χαφ που να έχει την ικανότητα να κατανοεί το παιχνίδι θέσης και να δίνει μεγαλύτερη συνέπεια στην ομάδα. Στην πραγματικότητα, την περασμένη σεζόν, όταν ο Πέδρι τραυματίστηκε τον Απρίλιο απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Μπάρτσα δεν είχε δημιουργία.

Φέτος η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί πολύ – όπως περιέγραψε ο ίδιος– αλλά παράλληλα άφησε να εννοηθεί μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ότι «μας έλειψαν κι άλλοι παίκτες», αν και γρήγορα τόνισε ότι ήταν «πολύ ικανοποιημένος και χωρίς κανένα παράπονο».

Τα δεδομένα για τον... γάμο

Το σενάριο είναι ίδιο με τον Αύγουστο: Η Μπάρτσα θα πρέπει να απελευθερώσει σημαντικούς παίκτες για να μειώσει τους μισθούς και να μπορέσει να ενσωματώσει τον Πορτογάλο στο ρόστερ. Από αυτή την άποψη θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί το μέλλον των τριών αρχηγών. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς ολοκληρώνει το συμβόλαιό του και θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν τι θέλει να κάνει, αν και όλα δείχνουν ότι θα είναι η τελευταία του σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ο Ζόρντι Άλμπα έχει ακόμη έναν χρόνο και ο Πικέ πρέπει να παίξει το 35% των αγώνων φέτος, ώστε το συμβόλαιό του να επεκταθεί αυτόματα μέχρι το 2024.

Ταυτόχρονα, στη Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον ποδοσφαιριστή, βασικό παίκτη του Πεπ Γκουαρδιόλα. Σε αυτήν την περίπτωση, παρά το γεγονός ότι ο Σίλβα εξακολουθεί να είναι «ανέγγιχτος», η πόρτα για την αποχώρησή του το καλοκαίρι δεν έχει κλείσει παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο παίκτης είναι καλά στο Μάντσεστερ, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Καταλανοί το δοκίμασαν, ζήτησαν υπομονή, αλλά σε καμία στιγμή δεν έκαναν επίσημη πρόταση. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει τα πάντα από την αρχή και σωστά, γιατί γνωρίζει ήδη τις συνθήκες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα