Μπαρτσελόνα: Χάνει Αραούχο-Κουντέ για έναν με δύο μήνες

Μπαρτσελόνα: Χάνει Αραούχο-Κουντέ για έναν με δύο μήνες

bet365

Μεγάλη ζημιά αποκόμισε από τα παράθυρα των εθνικών ομάδων, καθώς θα χάσει τους στυλοβάτες της άμυνάς της, Ρόναλντ Αραούχο και Ζιλ Κουντέ για τουλάχιστον έναν μήνα. Μεγαλύτερη ανησυχία για τον Ουρουγουανό που ενδέχεται να χειρουργηθεί.

Σοβαρό και διπλό «πλήγμα» καλείται να διαχειριστεί η Μπαρτσελόνα τις επόμενες εβδομάδες, αφού θα χάσει για σημαντικό διάστημα τις δύο σταθερές της αμυντικής της γραμμής. Ρόναλντ Αραούχο και Ζιλ Κουντέ αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από τα παιχνίδια τους με εθνική Ουρουγουάης και Γαλλίας αντίστοιχα, με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής τους να καθορίζεται σε τουλάχιστον έναν μήνα, ενώ η κατάσταση του πρώτου ανησυχεί ιδιαιτέρως τους Μπλαουγκράνα για απουσία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους δύο μήνες.

Ο Αραούχο έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στα 40'' του φιλικού της Σελέστε κόντρα στο Ιράν (0-1) και το πρόβλημά του είναι μυϊκό στον δεξιό μηρό. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι με εφτά εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ το ισπανικό «Relevo» αναφέρει πως υπάρχει φόβος ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, συνεπώς θα επεκταθεί κι άλλο η περίοδος αποθεραπείας του. Κάτι που υπό προϋποθέσεις θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στα γήπεδα του Μουντιάλ και του Κατάρ.

Από την άλλη, ο Κουντέ όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού και αναμένεται να λείψει για τρεις εβδομάδες ως και έναν μήνα. Όπερ και σημαίνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το Clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (16/9) και συνολικά θα χάσει σίγουρα πέντε παιχνίδια, μαζί με αυτά κόντρα σε Μαγιόρκα, Θέλτα και Ίντερ (σε Καταλονία και Μιλάνο).

Υπενθυμίζεται ότι στο παράθυρο των εθνικών ομάδων τραυματίστηκε και ο Μέμφις Ντεπάι (έναν μήνα εκτός), αλλά και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, που θα απουσιάσει μόνο για μία εβδομάδα από τις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα