Μπενζεμά: Δεν προπονήθηκε, ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι

Μπενζεμά: Δεν προπονήθηκε, ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά: Δεν προπονήθηκε, ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι

bet365

Ο Αντσελότι προφανώς δεν θα τον πιέσει, ούτε θα ρισκάρει μαζί του και η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από την προπόνηση της Παρασκευής ίσως σήμανε και την απουσία του από το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Οι «μερένγκες» κοντράρονται με τους συμπολίτες τους, «ροχιμπλάνκος», την προσεχή Κυριακή στο «Metropolitano», έχοντας στερηθεί τις τελευταίες μέρες τον Καρίμ Μπενζεμά. Εκείνος, βέβαια, παρακολουθεί τους συμπαίκτες του να παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται δίχως εκείνον, ωστόσο, έρχεται η μεγάλη αναμέτρηση με την Ατλέτικο για την 6η αγωνιστική της LaLiga.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ματς με την Σέλτικ στην Γλασκώβη και παρά την εκτίμηση των τριών εβδομάδων για να επανέλθει στη δράση, έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα. Την Παρασκευή, ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει σε δυνατό πρόγραμμα και αυτό ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα του Σιμεόνε.

Αν δεν ανεβάσει ρυθμούς ούτε το Σάββατο, φυσικά θα μείνει εκτός αποστολής της Ρεάλ, αν και δύσκολα θα σκεφτεί ο Αντσελότι να τον βάλει με μια προπόνηση που θα έχει κάνει. Κατά πάσα πιθανότητα το come-back θα σημειωθεί στο «Μπερναμπέου» στο παιχνίδι με την Οσασούνα την 2α Οκτωβρίου, με το φινάλε των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα