Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Στο νοσοκομείο με σφυγμό ο οπαδός που κατέρρευσε, συνεχίστηκε το παιχνίδι

Newsroom
Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Στο νοσοκομείο με σφυγμό ο οπαδός που κατέρρευσε, συνεχίστηκε το παιχνίδι

bet365

Ο ηλικιωμένος οπαδός που κατέρρευσε στις εξέδρες του γηπέδου της Κάντιθ στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα μεταφέρθηκε στο γήπεδο, έχοντας σφυγμό και το ματς συνεχίστηκε στις 22:05.

Περίπου μια ώρα διήρκησε η διακοπή στην αναμέτρηση της Κάντιθ με την Μπαρτσελόνα. Στο 81' το ματς σταμάτησε, καθώς ο Ντελ Θέρο Γκράντε υπέδειξε πως υπάρχει ιατρικό ζήτημα με οπαδό στις εξέδρες και μετά από 20 λεπτά οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Το περιστατικό αφορούσε έναν ηλικιωμένο οπαδό, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έπαθε καρδιακή προσβολή. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Λεντέσμα έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή, στο σημείο έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία των δυο ομάδων ενώ ένας καρδιολόγος από το κοινό πήγε να βοηθήσει την κατάσταση. Στη συνέχεια από τα μεγάφωνα του γηπέδου ζητήθηκε να μεταβούν κι άλλοι γιατροί.

Εν τέλει ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση ο οπαδός είχε σφυγμό όταν αποχώρησε και η κατάσταση του είναι σταθερή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στις 22:05, 51 λεπτά μετά τη διακοπή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα