Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια 2-1: Νίκησαν και προσπέρασαν οι Μαδριλένοι

Γιάννης Αρώνης
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια 2-1: Νίκησαν και προσπέρασαν οι Μαδριλένοι

bet365

Σε ένα «χλιαρό» ματς στο «Βαγιέκας», η γηπεδούχος Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια του Τζενάρο Γκατούζο και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από Μαγιόρκα και Οσασούνα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της La Liga, η Ράγιο Βαγιεκάνο εκμεταλλεύτηκε το δυνατό της ξεκίνημα και πήρε μια πολύτιμη νίκη επί της Βαλένθια με 2-1.

Μόλις στο 5' ο Όσκαρ Τρέχο εκτέλεσε το φάουλ και ο Παλαθόν με όμορφο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μαμαρντασβίλι ανοίγοντας το σκορ, βάζοντας «φωτιά» στο «Βαγιέκας». Η Ράγιο ευτύχησε να διπλασιάσει το προβάδισμά της στο 52', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στα δεξιά ο χαφ των «νυχτερίδων», Νίκο Γκονζάλεθ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε τελικά στα δίχτυα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο ήταν να μειώσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, που αξιοποίησε στο έπακρο την συστημένη εκτέλεση φάουλ του Αλμέιδα.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε πέντε ματς για τη Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να μην καταφέρνουν να δώσουν συνέχεια στην εμφατική νίκη που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική «σκορπίζοντας» την Χετάφε με 5-1. Έτσι παρέμειναν στην 12η θέση με 6 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ράγιο που έφτασε στους 7 παίροντας την δεύτερη φετινή της νίκη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα