Βιγιαρεάλ - Έλτσε 4-0: Στο -2 από την κορυφή, αήττητη και με μηδέν παθητικό! (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Βιγιαρεάλ - Έλτσε 4-0: Στο -2 από την κορυφή, αήττητη και με μηδέν παθητικό! (vid)

bet365

Η Βιγιαρεάλ έκανε «πάρτι» κόντρα στην Έλτσε (4-0), έπιασε την Μπαρτσελόνα στους δέκα βαθμούς και το -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως να έχει δεχθεί γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Βιγιαρεάλ στη φετινή La Liga. Το σύνολο του Ουνάι Έμερι επέστρεψε στις νίκες με εμφατική τεσσάρα απέναντι στην Έλτσε και συμπλήρωσε... καρέ στα clean sheets (4-0), πλησιάζοντας στο -2 από την κορυφή!

Μετά το «στραβοπάτημα» στην έδρα της Χετάφε (0-0), το Κίτρινο Υποβρύχιο εμφανίστηκε καταιγιστικό στο «Θεράμικα» και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ μετέτρεψε το βράδυ σε θρίαμβο. Μορένο στο 26' και Λο Σέλσο στο 36' έπιασαν δουλειά στο πρώτο μέρος κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο της ομάδας τους στο δεύτερο μέρος, με τους Κοκλέν (89') και Μοράλες (90+4') να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο φινάλε.

Η Βιγιαρεάλ παρέμεινε η μόνη ομάδα στη La Liga που δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που στη διάρκεια του 21ου αιώνα έχουν πετύχει μόνο η Θέλτα (2001/02), η Μπαρτσελόνα (2014/15) και η Ρεάλ Μαδρίτης (2015/16), με τον Ρούλι να μετράει 13/13 επεμβάσεις σε σουτ στον στόχo! Έτσι, έπιασε τους Μπλαουγκράνα στους δέκα βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωταθλήτρια Βασίλισσα που έχει κάνει το απόλυτο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα