Χάμες Ροντρίγκες: «Αν η Βαλένθια με καλέσει, θα έρθω περπατώντας από το Κατάρ» (vid)

Χάμες Ροντρίγκες: «Αν η Βαλένθια με καλέσει, θα έρθω περπατώντας από το Κατάρ» (vid)

Χάμες Ροντρίγκες: «Αν η Βαλένθια με καλέσει, θα έρθω περπατώντας από το Κατάρ» (vid)

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από την Αλ Ραγιάν πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παραδέχθηκε σε live stream ότι είναι διατεθειμένος να δεχθεί 50% μείωση μισθού για να υπογράψει στη Βαλένθια του Έντινσον Καβάνι.

Η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι άνοιξε την όρεξη στους φίλους της Βαλένθια και... όχι μόνο. Ο Χάμες Ροντρίγκες δείχνει να μην μπορεί άλλο την (ποδοσφαιρική) ζωή στο Κατάρ και είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το μισό μέρος του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του στην Αλ Ραγιάν ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία, για λογαριασμό των Νυχτερίδων!

Σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στο «El Chiringuito», ο Κολομβιανός σταρ δήλωσε ότι θα ερχόταν... περπατώντας στη Βαλένθια αν οι άνθρωποί της τον καλούσαν και ότι θα δεχόταν ακόμα και 50% μειώση μισθού, αναφέροντας, μάλιστα, πως θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για να σερβίρει ασίστ στον «Matador».

«Αν η Βαλένθια με καλέσει, θα έρθω περπατώντας από το Κατάρ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κάτι. Υπέγραψαν τον Καβάνι, οπότε αν θέλουν κάποιον για να τον τροφοδοτεί, αυτός είμαι εγώ. Υπάρχουν μόνο λίγες ώρες ακόμα διαθέσιμες στο μεταγραφικό παζάρι», είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Έβερτον και Μονακό, αν και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στις Νυχτερίδες μοιάζει πολύ δύσκολο την παρούσα στιγμή.

Η Βαλένθια ψάχνει, μεν, τον αντικαταστάτη του Κάρλος Σολέρ που «έκλεισε» στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το κασέ του Ροντρίγκες και κυρίως το κόστος για το σπάσιμο του συμβολαίου του με την Αλ Ραγιάν (τρέχει μέχρι το 2024, το κλαμπ απαιτεί τέσσερα εκατομμύρια ευρώ) καθιστούν μη ρεαλιστική την προοπτική παρά το ενδιαφέρον του παίκτη.

Ο Χάμες βρίσκεται από το 2021 στην Αλ Ραγιάν, έχοντας αγωνιστεί μόλις 15 φορές με απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα