Μπαρτσελόνα: Επίσημα με Κουντέ η αποστολή για Βαγιαδολίδ

Μπαρτσελόνα: Επίσημα με Κουντέ η αποστολή για Βαγιαδολίδ

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Επίσημα με Κουντέ η αποστολή για Βαγιαδολίδ

bet365

Ο Κουντέ για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της Μπαρτσελόνα έχοντας πλέον εγκριθεί από την LaLiga η μετακίνησή του από την Σεβίλλη στους Καταλανούς. Παρών και ο Ομπαμεγιάνγκ παρά τις ιστορίες με την Τσέλσι...

Οι «μπλαουγκράνα» θα επιχειρήσουν να πάρουν δεύτερη διαδοχική νίκη στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά το 4-1 επί της Σοσιεδάδ, με τον Τσάβι να έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Ζιλς Κουντέ.

Ο Γάλλος αμυντικός περίμενε την έγκριση της LaLiga για να μπορεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα, η νέα του ομάδα έπρεπε να νοικοκυρέψει ακόμα περισσότερο τα οικονομικά για να καταφέρει να τον δηλώσει κι εκείνον μετά τις υπόλοιπες μεταγραφές, ωστόσο, το θέμα ξεκαθάρισε.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε αποστολή τόσο με τον 23χρονο παίκτη για το ματς με την Βαγιαδολίδ, ενώ, παρών είναι και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που φερόταν να έχει αποχαιρετήσει το «Καμπ Νόου» και τον κόσμο του συλλόγου στο πρόσφατο φιλικό με τη Σίτι, ελέω... Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα