Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα 0-2: Έσπασε το «ρόδι» και το αήττητο των Μαδριλένων (vid)

Newsroom
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα 0-2: Έσπασε το «ρόδι» και το αήττητο των Μαδριλένων (vid)

bet365

Με γκολ των Μουρίκι και Λι, η Μαγιόρκα «απέδρασε» από την έδρα της μέχρι πρότινος αήττητης Ράγιο Βαγιεκάνο (0-2) και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή La Liga.

Βίοι αντίθετοι πριν από το ματς, ισόβαθμες στο φινάλε Ράγιο Βαγιεκάνο και Μαγιόρκα, αφού η τελευταία πέρασε με νίκη 2-0 από το «Βαγιέκας» και την έπιασε στους τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων δεν είχε νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές (σε αντίθεση με τους Μαδριλένους που ήταν αήττητοι) κι αυτό την παρακίνησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 13' με άψογη κεφαλιά-ψαράκι του Μουρίκι από τη σέντρα του Ροντρίγκεθ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις τελικές αλλά δεν βρήκαν στόχο ούτε μία φορά στο ματς και η Μαγιόρκα τους τιμώρησε για δεύτερη φορά στο 64΄, με τον Κανγκ-Ιν Λι να γράφει το τελικό 0-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα