Μπαρτσελόνα: Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να φύγει ο Μπρέιθγουεϊτ

Μπαρτσελόνα: Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να φύγει ο Μπρέιθγουεϊτ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να φύγει ο Μπρέιθγουεϊτ

bet365

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν πρόκειται να κάνει εύκολη την ζωή της Μπαρτσελόνα, αφού ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Δανός επιθετικός, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαγιόρκα, έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τους Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν από τώρα ελαφρύνοντας κάπως το μισθολόγιό τους. Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν είναι αρνητικός να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα, όμως θέλει ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δανός στράικερ αμοίβεται με 4 εκατ. ευρώ ετησίως κι έτσι από τα συνολικά 8 που έχει να πάρει ακόμα, θέλει να λάβει τα 5, ώστε να συναινέσει σε μία από κοινού λύση του συμβολαίου του σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca. Μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να του δώσει αυτά τα χρήματα και γι' αυτό η υπόθεση αυτή έχει κολλήσει για τα καλά.

Πρόσφατα έγινε ολόκληρο θέμα για τον τρόπο μεταχείρισής του από την καταλανική ομάδα, με αποτέλεσμα να παρέμβει μέχρι και η ένωση ποδοσφαιριστών της Δανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα